26 Kasım 2008 Çarşamba

ŞAMPİYONLAR LİGİ VE FENERBAHÇE


AaB 2-1 Celtic
Fenerbahçe'nin veda ettiği Şampiyonlar ligi'nde Arsenal, Porto, Bayern Munih, Lyon, Manchester United, Villarreal, Juventus ve Real Madrid son maçlar oynanmadan gruptan çıkmayı garantiledi. Bu 4 grupta Şampiyonlar ligi'nde yoluna devam edecek takımlar belli oldu. Son hafta grup liderliği ve Uefa Kupasına katılma mücadelesi yapılacak.

HAKAN ŞÜKÜR ''ŞABAN'' LAKABI VE GUIZA


Yıllardır Fenerbahçeliler Hakan Şükür'e ''ŞABAN'' dediler. Bunun nedeni ise Hakan Şükür'ün çok basit gol kaçırmasıydı. Hatta bir dönem Torino'da oynayan Şükür'e ''TORINOLU ŞABAN'' diye takılırlardı. Dün akşam Guiza'yı izledikten sonra ne hisettiler acaba.. 2 metreden boş kaleye golü atamadı İspanyol golcü.. Allahın adaleti işte gülme komşuna gelir başına.. Guiza gerçekten Kezman'ı aratmıyor. Bilmiyorum ama bir türlü sevemedim bu adamın futbolunu... Zaten futbol da oynamıyor.

ALLAH KALLİ'YE UZUN ÖMÜR VERSİN




Önce Skibbe'nin yardımcılarını gönderdiler. Şimdi de geçen yıl ligin bitmesine 5 hafta kala gönderdikleri Kalli'yi Teknik Danışmanlığa getirdiler.
İşte Galatasaray Kulübü'nün yaptığı açıklama:
''Galatasaray Spor Kulübü’nde 1992 - 1993 ile 2007 - 2008 tarihlerinde Teknik Direktörlük, 1993 - 1994 sezonunda ise Teknik Danışmanlık yapan Karl - Heinz Feldkamp, 27 Kasım 2008 -27 Mayıs 2009 döneminde Teknik Danışman olarak görev yapacaktır. Sayın Karl - Heinz Feldkamp’a başarılar dileriz.