18 Kasım 2009 Çarşamba

ARDA DOMUZ GRİBİ OLDU

Sabah saatlerinde Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergun'la görüştüğümde, Arda'nın çok bitkin olduğunu ve Manisaspor maçında oynayamayacağını söylemişti. Sarı - kırmızılı kulüp az önce resmi internet sitesinden yayınladı ve Arda'nın domuz gribi olduğunu doğruladı.
Açıklamada, ''Futbolcumuz Arda Turan’ın burun akıntısı, ateş ve genel halsizlik şikayetleri ile başlayan sağlık sorunu için yapılmış olan testlerinin bugün çıkan sonuçlarında H1N1 test sonucunun pozitif olduğu saptanmıştır. Futbolcumuz konuyla ilgili detaylı olarak bilgilendirilmiş olup, başlanan tedavisine düzenli bir şekilde devam edilmektedir.Sağlık durumu iyi olan ve istirahata alınan kaptanımızın, takımdan ayrı olarak, 23 Kasım Pazartesi gününe kadar özel tedavisine devam edilecektir'' denildi.


Geçtiğimiz haftasonu Frank Rijkaard futbolculara izin vermişti. Arda'da 2 günlük tatilini Roma'da geçirmek için İtalya'ya gitti. Muhtemelen orada virüse yakalandı. Ancak garip olan durum ise bu çocuk ister istemez hep gündem oluyor. Yine uzun bir süre gündemi meşgul edecek. Hakkında yalan yanlış bir sürü şey yazılacak. Arda yine yıpranacak. Bu durumdan kaybeden hem Arda, hemde Galatasaray kulübü olacak. Geçmiş olsun Arda...