13 Ocak 2010 Çarşamba

SU BÖYLE İÇİLİR

Usain Bolt farklı bir alanda rekor deniyor. Su içmesi bile tarz adamın. Bolt'un hocası Pablo McNeil, rekortmen atletin küçükken çok disiplinsiz olduğunu söylüyor. Bolt, o yıllarda zaman zaman McNeil’i endişelendirse de, sahip olduğu doğal yetenek sayesinde hocasını hayalkırıklığına uğratmadı.

BECKHAMLARIN PABUCU DAMA ATILDI

David Beckham popülaritesini yavaş yavaş kaybediyor. Tabi eşi Victoria'da. Geçtiğimiz yıl Victoria ve David Beckham çiftini model olarak kullanan Emporio Armani'nin 2010 modelleri Megan Fox ve Cristiano Ronaldo oldu. Hadi Megan'ı anladıkta, Ronaldo'dan başka adam mı bulamadınız.

ARADAKİ FARK

Geride bıraktığımız haftasonunda İtalya'da derbi heyecanı vardı. Milan Juventus'u deplasmanda 3 -0 yendiği maç sonunda Real Madrid'den takım arkadaşı olan Cannavaro ile Beckham formalarını değiştirdi. Beckham Cannavaro'nun formasını giymeyerek, yukarıdaki görüntüyü oluşturdu. Fenerbahçe ile Galatasaray arasından oynanan bir maç sonunda Dos Santos ile Elano formalarını değiştirse, Elano Fenerbahçe formasını giymeyip, Beckham'ın yaptığını yapsa, Türkiye'de 1 hafta gündem olurdu. İtalya'da ise sadece bir fotoğraf olarak kalıyor.

MISIR USULÜ KUTLAMA

Mısır - Nijerya maçında ezan okunması üzerine maçı bırakıp namaza giden Mısırlı futbolcular...