23 Ocak 2009 Cuma

DINO DRPIC'İN MAKSİMİR FANTEZİSİ

Dino Drpic ismini ilk kez bundan bir yıl önce Beşiktaş'ın transfer etmesiyle duymuştuk. Ancak siyah - beyazlı takım 2006 yılındaki Hajduk Split maçından sonra şortunu indirip eşine küfür eden rakip takım taraftarlarına poposunu gösteren Drpic’in transferinden vazgeçmişti. Beşiktaş'ta bu gelişme üzerine Drpic'in takım arkadaşı Gordon Schildenfeld'i transfer etmişti.
Hırvat ekibi Dinamo Zagreb'in skandallarıyla ünlü 27 yaşındaki savunma oyuncusu Dino Drpic, karıştığı bir olayla yine manşetlere çıkmayı başardı. Drpic'in playboy sevgilisi Nives Celzijus, Sırbistan'da katıldığı bir şov programında inanılmaz bir itirafta bulundu. Celzijus, Drpic'le birlikte bir maçın ardından sahanın ortasında seks yaptıklarını söyledi. Celzijus konuyla ilgili olarak yaptığı açılamada, "Dino stadyum görevlileriyle anlaştı ve stadyumun ışıklarını bize doğru çevirtti. Ve sonunda, sahanın ortasında seks yapma rüyasını gerçekleştirdi. Çok ahlaksızcaydı" dedi. 27 yaşındaki model, olayın 2006 yılında İngiltere'yle Hırvatistan arasında oynanan ve Hırvatların 2-0 kazandığı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri maçından sonra, Maksimir Stadyumu'nda gerçekleştiğini de söyledi. 40 bin kişilik Maksimir stadı bir çok önemli maça evsahipliği yapmıştı ancak bu günlerde Drpic'in fantezisiyle anılıyor.

KÜFÜRBAZ MOURINHO

"Milyon dolar kazanan insanlar üzerlerinde baskı hissetmez" diyecek kadar gerçekçi, "Dünyanın en iyi teknik direktörü ben değilim ama benden daha iyisinin olduğunu sanmıyorum" diyecek kadar megaloman bir isim Jose Mourinho... Futbol dünyasının en güzel malzeme veren aktörlerinden biri olan İnter Teknik direktörünün Atalanta yenilgisinin ardından çılgına döndüğünü İtalya basını yazıyor. Maçın ardından hızını alamayan Portekizli soyunma odasında oyuncularına "Hepiniz bok yığınısınız. Hepinize lanet olsun" diye bağırmış. Aslında bizim medyaya Jose Mourinho gibi hergün malzeme çıkaracak biri lazım. 70 yaşına kadar yaşarsa Fenerbahçe getirebilir.

İSPANYA PAPARAZZİSİNİN GÜNDEMİ ''DANIEL GUIZA''

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Daniel Güiza'nin geçtiğimiz ay sevgilisi Nuria Bermudez'den ayrılması, paparazzi basınının halk arasında yakından takip edildiği İspanya'da tartışma konusu oldu. İspanyol özel televizyon kanallarındaki paparazzi programlarında Nuria ile Güiza'nın ayrılma sebepleri üzerine polemikler yapılırken, İspanyol futbolcudan bir çocuğu olan Nuria'nın, Güiza'nın kendisini aldatmasından dolayı ayrıldığı iddia ediliyor. Tartışmalar en çok Güiza'nın ailesi ile Nuria arasında yaşanırken, Antena 3 kanalındaki bir paparazzi programına katılan Güiza'nın annesi Josefa, ''Onun boğazını keseceğim'' dediği Nuria'yı ''yalancı olmak ve oğlunu çalmakla'' suçladı. Anneannesinin ölümünden dolayı canlı yayına katılamadığı belirtilen Nuria'nın gelecek günlerde programa gelerek, Güiza'dan ayrılmasındaki gerçeği anlatacağı da açıklandı. Tartışmalarda Güiza'nın Nuria'dan ayrıldıktan sonra yeni sevgilisinin, ailesinin yaşadığı Jerez kentinden 20 yaşındaki bir kız olduğu ileri sürüldü. Bu arada tartışmalara Güiza'nın eski karısı olan ve İspanyol futbolcudan bir çocuğu olan Rocio Aranda da katıldı. Televizyona demeç veren Aranda, Güiza'nın yeni sevgilisini tanıdığını ve Nuria'nın neler yaşadığını çok iyi anladığını söyleyerek, ''Güiza, doğası gereği sadık olmayan bir adam. Artık biraz baba olsun, olgunlaşsın ve bu işleri bıraksın'' dedi.
Kimsenin özel hayatı hakkında yorum yapmayı sevmem ama yaşadıkları İspanyol golcünün futbolunu olumsuz etkiliyor. Fenerbahçe taraftarı ikinci yarıda Guiza'dan fazla birşey beklmesin.