24 Aralık 2008 Çarşamba

ARSENAL VE SAKATLAR

Şanssızlık Arsenal'in yakasını bir türlü bırakmıyor. Bu şanssız süreç 1 yıl önce Rosicky'nin sakatlığıyla başlamıştı. Rosicky hala sahalara dönemedi. Bir anlamda Galatasaray'da Linderoth'un durumu neyse, o da öyle işte. Ardından geçtiğimiz sezonun ikinci yarısındaki Birmingham'lı Martin Taylor'ın darbesiyle ayağı kırılan Eduardo bu listeye eklendi. Şubat ayında sakatlanmıştı Hırvat golcü, doktorlar ''6 ay sonra sahalara döner'' dediler ancak 8 ay oldu Eduardo hala ortalarda yok. Bu sezon ise zaman zaman Adebayor sakatlandı ancak Togo'lu golcünün sakatlığı fazla uzun sürmedi. Kasım ayında ise İngiltere'nin Almanya ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi Milli takım kampında The Walcott sakatlandı. Omzu çıkan genç futbolcunun Şubat ayından önce sahalara dönmesi zor görünüyor.
Arsen Wengere'i şok eden en son haber ise yeni kaptan Fabregas'dan geldi. Liverpool maçında Xabi Alonso ile girdiği mücadelede sağ dizinden sakatlanan Cesh'in 4 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Arsene Wenger bu olayı ''Büyük kayıp'' olarak değerlendiriyor. Avrupa'nın bana göre en iyi teknik direktörüdür Arsene Wenger, futbol bilgisi tartışılmaz. Ancak 1996 yılında gittiği Londra'ya şansını götürmeyi unuttuğu da bir gerçek..

Hiç yorum yok: