8 Aralık 2008 Pazartesi

MADRİD'DE KRİZ

Real Madrid'in üzerindeki karabulutlar bir türlü dağılmıyor. Ruud Van Nistrelroy'un ardından Diarra da sezonu kapattı. De La Red ve Pepe de sakat. Robben ve Marcelo cezalı...

La Liga'da önümüzdeki Cumartesi günü oynanacak Barcelona - Real Madrid derbisi var. Real Madrid Teknik Direktörü Bernd Schuster Sevilla maçının ardından yaptığı açıklamada, ''Nou Camp'ta kazanmak imkansız'' diyerek şimdiden ümitsiz olduğunu göstermişti. Kaptan Raul ise hocasına göre daha ümitli gözüküyor. Raul, ''Oraya kazanmaya gideceğiz. Ben sistemlerden çok futbolculara inanırım" diyor. Eğer Barca karşısında kaybederlerse puan farkı 12'ye çıkacak. Bu da ilk yarıda şampiyonluğa havlu atmlaraı anlamına geliyor.
Başkan Ramon Calderon ve teknik direktör Schuster karşıtı polemikler yeniden başladı. Real Madrid'de pazar sabahı yapılan tartışmalı genel kurulda bütçe için onay alan Calderon, akşam oynanan Sevilla maçında tribünlerin ''İstifa'' protestolarına maruz kaldı. Schuster ise alınan yenilgide taktik eksikliği olduğu gerekçesiyle İspanyol basınınca eleştiriliyor.
Anlaşılan o ki Madrid ikisinden birine fazla gelecek..






Hiç yorum yok: