15 Aralık 2008 Pazartesi

YANAR DÖNER ARAGONES

Antalyaspor maçından sonra Fenerbehçe Teknik Direktörü Luis Aragones, devre arasında transfer istemediğini söylemişti.
Sarı - lacivertli kulübün Asbaşkanlarından Ali Koç ise ''Ara transfer dönemi haraketli geçecek. gerekli yerlere transfer yapacağız'' demişti.
Aragones istemiyorum, Yönetim ise kesin yapacağız diyor. Bu durum akıllara Fenerbahçe'de yönetim ve Aragones arsında bir fikir ayrılığı mı var sorusunu getirdi.
Bu gelişmeler üzerine Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri kulüp binasında teknik direktör Aragones ile bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı yaptı.
Toplantının ardından Fenerbahçe Kulübü her zaman olduğu gibi resmi internet sitesinden açıklama yaptı. İşte o açıklama...
''Ara transfer dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulunulmuştur. Buna göre sezon sonunda sözleşmesi bitecek bazı futbolcularımız ile sözleşmelerinin uzatılması konusunda resmi görüşmelere başlanması kısa ve uzun vadede kadromuzda eksik görülen yerlere takviyeler yapılması amacıyla araştırmalara ve temaslara başlanması kararı alınmıştır'' denildi.
Dün transfer istemediğini söyleyen Aragones, sabah yapılan antrenmanda takımı yetersiz buldu galiba... Baksanız bir dediği, diğerini tutmuyor....

1 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
who could say 3-4 weeks ago, but Fenerbahçe is the provisional leader of the competition...it is a miracle, cause it does not play well.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español