8 Eylül 2009 Salı

TOP TOPLAYICI ÇOCUK

Arda Turan... O Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli yıldız.... Milli takımın Estonya ile oynadığı maçtaki performansıyla futbolseverleri bir kez daha büyüledi.
galatasaray alt yapısında futbola başlayan Arda, yıllarca Ali Sami Yen Stadı’nın kenarında top toplayan çocuklardan biriydi. Sarı – kırmızılı taraftar o dönem Hagi’nin futboluyla coşarken, sadece bir kaç yıl sonra izleyecekleri 10 numaranın kenarda top topladığının farkında bile değildi. O günlerde top toplayan arda,,, bugünlerde ise deyim yerindeyse rakiplerine top toplatıyor.
2006 – 2007 sezonundan itibaren her geçen gün futboluna birşeyler katan Arda, genç yaşına rağmen Galatasaray ve Milli takımı adeta sırtlıyor. Bu sezona müthiş bir başlangıç yapan genç yıldız, sarı – kırmızılı takımın oynadığı 10 resmi maçın hepsinde forma giyen tek isim oldu. bu maçlarda 2 gole imza atan arda, 13 asist yaparak takımın attığı 31 golün yarısında pay sahibi oldu. Arda Turan, şüphesiz Güney Afrika yolunda milli takımın kalan 3 maçında da en önemli kozlarından biri olacak.

Hiç yorum yok: