24 Kasım 2010 Çarşamba

MOURINHO'NUN OYUNU BU KEZ TUTMADI

Şampiyonlar ligi'nde Real Madrid deplasmanda Ajax'ı 4-0 yenerek, 5. maçlar sonunda gruptan çıkmayı garantiledi. Ancak İspanyol basını alınan farklı galibiyetten çok yine Mourinho'yu konuşuyor. Portekizli teknik adamın yaptığı da konuşulmayacak gibi değil. Dünkü maçta Real Madridli Ramos ve Xabi Alonso kırmızı kart görmesinin ardına Mourinho olduğu anlaşıldı.
Yedek kulübesinde yardımcılarıyla durum değerlendirmesi yapan Mourinho'nun yedek kaleci Dudek'i kullanarak, mesaj ilettiği televizyon kameralarına yansıdı. Dudek, maç esnasında arkadan kaleci İker Casillas'ın yanına giderek Mourinho'nun mesajını verdi. Daha sonra ise Casillas Sergio Ramos'a bu mesajı iletti. (Yukarıdaki fotoğrafta kare kare olayı anlatmış Marca gazetesi) Bunun üzerine Xabi Alonso 86., Ramos da 90. dakikalarda gördükleri ikinci sarı kartlarla oyundan atıldı. Her iki futbolcu da gruplardaki son maç olan Auxerre karşısında forma giyemeyecekler ve ikinci tura kartlarını temizleyerek başlayacaklar. Ancak bu durum UEFA'nın gözünden kaçmış değil. UEFA konuyla ilgili soruşturma başlatacak ve muhtemelen olayın kahramanları Ramos, Alonso ve Mourinho'ya ceza verilecek. Yağmurdan kaçarken, doluya yakalanmak böyle birşey olsa gerek.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bana göre pek de yadırganmaması gerekir bu olayın. Tabi bu kadar göz önünde olmasa iyi olacaktı ama :)

Kurnazca bir hamle gelmiş Jose Mourinho'dan. Şöyle ki; Real Madrid'in kurasından kimlerin çıkacağı belli değil. Madrid'e göre zayıf takımlar çıktığı zaman belki sorun olmazdı bu iki eksik ama güçlü takımlara karşı sıkıntı yaratabilirdi bu iki futbolcunun olmayışı..

Bu arada, bize de bekleriz :)

http://jaimelesport.blogspot.com/