13 Ocak 2009 Salı

YILMAZ HOCAYA ROL TEKLİFİ

Yılmaz hocanın bu haraketlerini artık saha kenarında değil de, dizi setlerinde görebilirsiniz.
TRT'de yapılacak yeni bir dizi için teknik direktör Yılmaz Vural'a rol teklif edilmiş. Sitcom tarzı dizide yer alan teknik direktörlük rolü teklif edilen Vural "Biz rolümüzü gerçek hayatta yaparız" diyerek teklifi reddetmiş. Türkiye'de teknik direktörün işinin zor olduğunu belirten Yılmaz Vural, "Tutup da işimizi bırakıp sitcomda mı oynayacağız ?.Ne işimiz var ben kendi işimi yapmak istiyorum. Ama maalesef Türkiye'de bu görevi yapmak çok zor. Şimdi Futbol Federasyonu yeni bir karar alacak senede bir takım çalıştırmamız konusunda. Yani bütün sorun bizde mi? Peki bizlerin çalışmasını engelleyen, en ufak bir başarısızlıkta sözleşmeleri fesheden yöneticilerin hiç mi suçu yok ? Biraz da yöneticilere bakmak lazım" diyor.
Bu güne kadar Teknik Direktör olarak birçok kulüpte hizmet vermeye çalıştığını belirten Yılmaz Vural "Bizim haklarımızı kim arayacak. Trabzonspor'dan, Ankaragücü'nden, Kocaelispor'dan, Antalyaspor'dan ve daha bir çok kulüpten alacağım var. Bunların hepsinin üzerine su içtik. Yani şöyle söylersek, teknik direktörlükten bu güne kadar 10 kazandıysam, 3'ünü tahsil edebildim, 7'sini ise alamadım. Adalet mi bu. Buna bir çözüm bulmak gerekir" diyor.
Yılmaz hoca söylediklerinin bir çoğunda haklı sayılır ama televizyon yorumculuğu yaparken bir anda Anadolu'dan bir takımın başına geçen, 5 hafta sonra görevinden ayrılan 2 ay boşta kaldıktan sonra sezonun bitmesine 5 hafta kala düşme hattındaki bir takımın başına geçen vs.. bir çok hoca ülkemizde amacı olmadan, sadece bir takım çalıştırayım da gerisini boşver diyen...

Hiç yorum yok: